Donnerstag, 20. Juli 2017

Bilancia stolných tenistov Liberca: zažili najrušnejšie sezónu v histórii

Do najvyššej českej súťaže priplával Liberec aj s nečakanou posilou, trojnásobným majstrom ČR Radkom Košťál. "Jeho prínos bol úžasný. Ako výkonnostne, tak ľudsky, "oceňuje manažér libereckého oddielu Martin Zloduch.

Košťál nakoniec skončil v bodovaní najvyššej súťaže druhý a drží šnúru 25 zápasov v rade bez prehry. Napriek tomu s kolegami Medka a jahôd bojovali o udržanie medzi elitou neúspešne. Po administratívnych zmenách je však už potvrdené, že sa v Liberci bude extraliga hrať aj naďalej, navyše opäť s Košťál.

Talentovaná mládež

bet365 mobil Ďalšie libereckú pýchou je práca s mládežou. "Snažíme sa priviesť k špo rtu čo najviac detí.A tie najlepšie z nich pokiaľ možno priblížiť k absolútnej špičke, "hovorí Zloduch. V Pavloviciach sa darilo oboje.


Tréningy sú zaplnené a úspechy pribúdajú. Tým najväčším bolo druhé miesto na MČR družstiev starších žiakov.

Michal Blinka zo strieborného tímu potom vybojoval skvelé 3. miesto na medzinárodnom Prague Open. Skvele si vedú aj najmenší - Štěpán Waldhauser s Monikou Pařízková pozbierali medzi najmladšími žiakmi veľa medailí.

veteránske bronz

Vek nie je v stolnom tenise prekážkou. Legendárny Oldřich Mikula by mohol bet365 rozprávať. Aj tento rok si z majstrovstiev Európy veteránov v Tampere priv iezol cenný kov, v kategórii nad 80 rokov s kolegom Ježkom vydreli bronz.Na republikovej úrovni si báječne vedie aj šesťdesiatnik Miroslav Svědík.

"Je skvelé v hale vidieť za jedným stolom bojovať skoro 80letého Oldu Mikulu treba s desaťročným Štefanom Waldhauser. V tom je kúzlo Pinces, "tvrdí liberecký manažér, ktorého teší aj spolupráca s komunitným strediskom Kontakt, vďaka ktorému chodí hrať viac ako 20 seniorov ping-pong do ďalšej herne v Home Credit Arene.

bet 365

hendikepovaní a paraolympiáda

Liberec krásne reprezentujú aj pohybovo obmedzení športovci.Najvýraznejšie sa vedie Jiřímu Suchánka, najlepšiemu hendikepovanému športovci Liberecka za rok 2014.

Ten ovládol medzinárodný turnaj vozíčkarov v lásky a výrazne sa priblížil účasti na paralympijských hrác h v Rio de Janeiro 2016. Spolu s René Tauš a Ľubošom pribudla potom získali titul majstra SR vo družstvách. Tauš pridal aj prvenstvo vo dvojhre. "Sám už ani neviem koľký. Odhadujem tak desiaty, "dodal po triumfe.

Usporiadateľské úspechy

ŠKST Liberec patrí medzi najaktívnejšie aj pri organizovaní veľkých podujatí .Okrem desiatok menších krajských turnajov pre mládež i dospelých boli tento rok pomyselné vrcholy celoštátnej turnaj veteránov, Český pohár vozíčkarov a najmä MČR staršieho žiactva.

"Majstrovstvá bolo asociáciou vyhlásené ako najlepší zo všetkých, čo nás teší a motivuje do ďalšej práce," povedal Zloduch.

Nové priestory

Veľkou vzpruhou pre ŠKST bolo i dokončenie zázemie. Novovzniknutej Šport Centrum Pavlovice je napojené na ping-pongové halu a p onúka komfortné priestory pre hráčov a hráčky.

Ostatní členovia rodiny sa navyše môžu zabaviť pri rôznorodých aktivitách v dvoch nových telocvičniach.Harmonogram ponúka bet365 bonus lekcie aerobiku, jogy, TRX a mnoho ďalšieho.

bet365 stavky

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen