Mittwoch, 13. September 2017

Mennyire harcolsz a floorballon aranyért? A csehek profi megközelítést igényelnek

Mi változik? kérdezték az újságírók. - Nem, nem akarok erről beszélni. Ezek a belső dolgok. "

Még e titokzatos kijelentésből is nyilvánvaló, hogy a floorball képviselet valami szükséges ahhoz, hogy orvosolni lehessen. Ez egy kicsit egészségtelen. És bár a csapat elveszítette az elődöntőt Finnország ellen egyetlen célból 3: 4, hét másodperccel a vége előtt, az aranyért folytatott harc még messze van. Mi több - a svájci vereség után a bronz meccs, a csehek nem törte meg az első négyet két évig.

Mi kell a prágai két évig versenyképessé válni?

"Tiszta borra van szükségünk, nincs annyi játékosunk, hogy rendszeresen legyőzzük a legjobbakat. A nemzetközi színtéren sikeres játékosok.Nem vagyunk olyan jóak a játékban. A fitnessnek javítania kell az egyén játékkészségét. A taktikai oldalról érdemes leszünk "- mondja Radim Cepek edző. Bár a cseh bajnokságig szerződést kötött, nem biztos benne, marad-e a csapattal. Azt akarja mondani: "A bet365 kifizetés módok meccsek itt csodálatosak, és szeretnék dolgozni, hogy még jobbak legyenek." De a cseh Floorball fõnök, Filip Šuman a jövõjével kapcsolatban diplomatikusan beszél: "Mindig az oktatók részletes jelentést készítenek egy kétéves ciklusról. És amikor arról beszélünk, mindent megoldunk. Nagyon tisztelem, hogy a csapat hogyan játszott Lettországban, és azt szeretnénk, hogy eredményei legyenek a teljes két év alatt. bet365 online fogadási útmutatók "

És nem kétséges, hogy a Cepek felelős ezekért.Még a kapus, Tomáš Kafka, a 38 éves legtapasztaltabb képviselője azt állítja, hogy a csúcs, amelyet a nemzeti csapathoz tud játszani, szűk. "Több emberre van szükségünk ahhoz, hogy tapasztalatokat szerezzünk a külföldi ligákban és a legjobb klubokban. Mert a külföldiek itt vannak. "

Ugyanakkor tudja, hogy a bajnokságon sikoltozik a reprezentációban. "A bajnokság megmutatta, hogy bennünk van. De mi is fel kell készülnünk a versenyre, mint a bajnokság főigazgatója. Ha nem játsszuk a maximumra, hiányozni fogjuk a gyakorlatot. Magabiztosságot kell teremteni. "

Csatlakozott hajók. Amikor Finnország, Svédország és Svájc két éven keresztül játszik veled nehézségek nélkül, nehezebbé válik a világbajnoki cím tiszteletben tartása.Psyche majd lejátssza azokat, csehek szenvednek.


Még Finn Mika Kohonen ötször elnyerte a legjobb floorball ját� �kos a világon, miután a idegtépő elődöntőben nyugodtan mondta: „A csehek nem lepett meg minket semmi. Mi jobbak voltak. „

Cseh jégkorong, ezért Cepek (vagy annak jogutódja) és a következő hónapokban kell" becsapni „több játékos, főleg a cseh bajnoki feláldozni jégkorong. Bár amatőrök kell egy profi hozzáállás. Most előfordulhat, hogy bet365 sportfogadás bónuszok támaszkodnak 25 játékos, aki tud játszani kemény nemzetközi mérkőzést. De szüksége van a 40, 50

bajnokság a Cseh Köztársaság költségvetése 100 millió koronát. Kerül sor a prágai O2-aréna, észlelés floorball költözött magasabb.És a reprezentációt tovább bet365 internetes sportfogadás kell mozgatni.

Suman ígéri: "Mi mindent megteszünk azért, hogy egy csapat maximum sport képzés, például a Cseh jégkorong kép es létrehozni."

Vajon ez elég lesz?

bet365 online fogadóirodák

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen