Mittwoch, 12. April 2017

Preto v konečnom boji Floyd Mayweather zanechala svojich fanúšikov na plátne

To, čo bolo inzerované dychu ako záverečný boj Floyd Mayweather sa koná v sobotu v MGM Grand Garden Arena. Napriek tomu na rozdiel od Mayweather je dlho tlejúci, veľmi očakávaný a úhľadne na trh zúčtovanie s Manny Pacquiao, to sa človek cíti ako lajdáctvo a neohrabaný, ako to prišlo off, keď bolo oznámené pred piatimi týždňami, čo je nepredstaviteľne krátkeho obdobia na podporu hlavnej prizefight.

A víťazstvo nad Andre Berto pobeží Mayweather rekord na 49-0, pohybujúce sa mu na úrovni vyrovnať s Rocky Marciano.Bolo by tiež plniť svoju šiestich boj kontaktu s CBS a Showtime, v skutočnosti robiť ho voľným hráčom pred potenciálnym bojom budúci rok, ktorá by ho mohla zdvihnúť cez neskorý šampiónom v ťažkej váhe.

Napriek tomu verejnosť z veľkej časti zamietla nesúlad. Kritika zo všetkých strán bol jízlivý. Ako v stredu viac ako 2.100 lístky sú stále k dispozícii v pokladni a buzz okolo mesta je stlmený, ako to bolo na boj Mayweather po mnohých rokoch.S národným športovým vedomia znepokojený úvodnom týždni NFL obdobia, iba hardcore fanúšikovia boxu sú dokonca vedomí boj sa deje. - nieto pripravený vysoliť útočnej sumu vo výške $ 74,95 za to, čo je takmer isté, že sa rovná cvičenie

To napne dôverčivosť si predstaviť bojovník s jedinečnú zmes Mayweather svoje schopnosti, ega a kapitalistickej pohonu vystupujúce šport takým spôsobom - čo dáva Sobotná udalosť pocit z pobytu obsadené cvičenie pred veľké finále.Zatiaľ k ich cti všetky zúčastnené strany majú vybočené von stranícku líniu a držať krok appearances.Floyd Mayweather popiera tvrd enia o prečin dopovanie pred Pacquiao bojovať Prečítať pokračovanie

Počas Mayweather konferenčnom hovore s novinármi minulý týždeň, majstra dlhoročný Consigliere Leonard Ellerbe, skočil do nie menej ako trikrát zdôrazniť konečnosť okamihu. "Ako som už povedal, a Floyd hovoril niekoľkokrát, bude to jeho posledný zápas," povedal Ellerbe, generálny riaditeľ Mayweather Promotions. "Prečo nemôže človek ísť von, keď to mal preslávenú kariéru, dosiahnuť všetko, čo potrebuje k dosiahnutiu a hotovo?"

Samozrejme niekde vnútri vraku propagácie takmer vyzývavo razil High Stakes je tu skutočný prizefight ktorá sa bude konať. pred

Rok Berto, ktorý sa obrátil 32 minulý týždeň, ktorá sa konala verziu welterweight.Ale je 3-3 v jeho posledných šiestich záchvaty, už meno alebo hrozba. Stratil rozhodnutie Victor Ortiz a Robert Guerrero, ktorí boli obaja zničená Mayweather. Potom bol vyradený z vrátnika me nom Jesús Soto Karass, trpia roztrhaný ramenné šľachu v tomto procese. To bolo 25 mesiacov a neurobil nič v medziobdobí ukázať, že patria do rovnakej poštové smerovacie číslo ako bojovník Mayweather je vinobranie.

Tak to prišlo ako trochu prekvapenie, keď MGM Grand športové kniha nainštalovaná Mayweather ako 1-50 favorita; Pre porovnanie, v roku 1990 Buster Douglas bol 42-1 proti, keď porazil Mike Tyson. Mayweather je cena bola od tej doby znížili na 1-30.To je v rozpore s hard-získal povesť Mayweather, ktorý je vždy pripravený a nikdy neprejavoval si zaplávať v podobe po celom absurdné 19 rokov majstrovstvá vlády, myslieť Berto nemá nič, ale šanca príslovečné dierovač je.

Napriek tomu na svojom konte, vyzývateľ veria, že to, čo sa bude dodávať v tom, čo by určite hodnotiť medzi najväčšie rozrušenie v histórii boxu. - ak nie najväčší zo všetkých "má veľkú IQ," povedal Berto tento týždeň, " ale jeden výstrel to všetko môže zmeniť. "


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen